Novice

Kviz Vir, čistilna akcija in še mnogo!

V soboto 6.4 je na Viru potekalo tekmovanje v kvizu. Naši pionirji v sestavi: Rok Peterka, Jure Hribar in Žan Gashi so dosegli odlično 1. mesto in se uvrstili na regijsko tekmovanje, mladinci v sestavi: Špela Hribar, Sara Buki in Aljaž Ložar pa so dosegli 9 mesto. Nekaj slik najdete v zavihku Fotogalerija.

V soboto 20.4 je na območju KS Ihan potekala čistilna akcija. Z najbolj odmevno udeležbo naših gasilcev in gasilk ter mladine smo iz struge Mlinščice in po Ihanu pobrali kar nekaj smeti in s tem pripomogli k čistejši naravi in okolju v kaaterem živimo. Z GVM-1 smo zagotovili odvoz vreč in smeti na zbirno mesto. Akcijo smo kljub organizaciji KS v celoti izvedli prav mi s pomočjo nekaj prizadevnih krajanov.

V soboto 11. 5 pa bomo na območju Ihana izvedli občinsko orientacijo za mladino. Priprave na tekmovanje so se že pričele. Temovanje bo zelo zanimivo z veliko udeleženci.

 

Občni zbor in smučanje!

V četrtek 14.2 ob 17.00 bo v prostorih gasilskega doma Ihan potekal Mladinski občni zbor. Vsi mladi vabljeni in tudi starejši, ki bi radi sodelovali na gasilskih vajah kot tekmovalec ali kot mentor.

V petek 15.2 ob 18.00 pa bo v prostorih gostilne Mgan potekal redni občni zbor za vse člane in članice PGD Ihan. Vljudno vabljeni! Na občnem zboru bo možno poravnati članarino v višini 10€.

V petek 8.2. je na Soriški planini potekalo regijsko tekmovanje v smučanju. Tudi naši mladi gasilci so sodelovali. V kategoriji mlajših pionirk oz. pionirk je 3. mesto dosegla Tinkara Peterka, med mentoricami pa je 1. mesto odpeljala Katka Poljanšek. Ostali pa so bili razvrščeni visoko med 5. in 13. mestom. Vsem čestitamo za uspeh.

 

 

Tekoče novice!

Jutri in v četrtek se bosta dva naša operativna člana udeležila izobraževanja za dihalne naprave na Igu. Želimo jima, da pridobita čim več znanja in uspešno zaključen tečaj.

V četrtek 14. 2. 2013 je v planu priprava mladinskega občnega zbora za vse že in bodoče nove mlade gasilce. Ura se še sporoči.

V petek 15. 2. 2013 ob 18.00 bo v prostorih gostilne Mngan potekal OBČNI ZBOR za vse člane gasilskega društva Ihan na katerem bo glavna tema volitve organov.

 

Uspešno zaključen tečaj za IDA!

Dva naša operativna člana Franci Hribar in Blaž Cerar sta uspešno zaključila tečaj za uporabo izolirnega dihalnega aparata - IDA. tečaj je potekal v izobraževalnem centru na Igu v sredo 23. 1. in 24. 1. 2013. Želimo jima čibolj uspešno in varno uporabo IDA ter še nadaljne usposabljanje v društvu na tem področju.

 

Vaje z MB Fox 3!

Vsi operativni člani ste jutri, torej sobota 12.1.2013 vabljeni na vaje z motornima brizgalnama, da krstimo nove sesalne cevi in malo povadimo delo in rokovanje z ročniki. Zbor ob 15:00 pri gasilskem domu!

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133086
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg