Novice

Literatura za VE 2014

Prosojnice za požarno preventivo

https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2WDZPbnVPRk9ucHM/edit?usp=sharing

Prosojnice za informatiko:

https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2Y1UxQzFkdjVCdGc/edit?usp=sharing

 

Litaratura taktika - del Sojer

https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2ZnJjU0pBX0hNWmM/edit?usp=sharing

 

Žled - intervencije!

V nedeljo 2.2. smo popoldan ob 16:48 in potem tudi ponoči odstranili podrto drevo na hišo v Goričici 43 ter na naslovu Goričica 42 izpod podrtega nadstreška rešili vozilo, namreč nanj je prav tako padlo drevo, požagali pa smo tudi nekaj drugih dreves, ki so kakorkoli ovirali ceste ali hiše. V ponedeljek 3.2. pa smo Ihanski gasilci ob žledu z žaganjem dreves omogočili da so ceste v KS Ihan bile zopet prevozne, predvsem ceste na Goričici ter cesta v Dobovlje in Oklo. Na delu je bilo skozi oba dneva v povprečju 18 gasilcev z GVC 16/25 in GVM1. Slike še sledijo.

 

Izlet Notranjska, operativne vaje in regijski kviz Moravče!

No malo krajših novic po premoru. V soboto 9.11.2013 smo se odpravili na izlet po Notranjski. Obiskali smo Planinsko jamo na Planini, vojaški muzej v Pivki, Ilirsko Bistrico ter na koncu jedli kosilo na turistični kmetiji Hudičevec v Razdrtem. Vreme je kar zdržalo in imeli smo se odlično.

V nedeljo 10.11. pa so nekateri operativni člani izvedli praktične vaje za tečajnike Gasilskega častnika. Vaje so bile uspešno izvedene na objektu Jurček kot tudi v bližnji okolici.

V soboto 16.11. se pa ekipa pionirjev odpravlja na regijsko tekmovanje v kvizu, ki bo v Moravčah. Želimo jim veliko sreče in znanja.

 

Občni zbor PGD Ihan 7.2.2014

Občni zbor PGD Ihan bo 7.2.2014 ob 18.00 uri v prostorih gostišča Mngan v Prelogu.

 

Intervencije v oktobru!

Tudi tukaj smo posredovali oz. izvozili na intervencijo. Na kraj dogodka smo zopet v dokaj doglednem času bili s 13 gasilci. Zagotavljali smo dobavo vode za gašenje objekta. Požar je bil dokaj hitro lokaliziran. Več pa v povezavi na domžalec.si.

 

Po pozivu RECO smo se tudi mi odpravili na kraj požara. Po prihodu na kraj smo najprej zagotovili napajanje Brunto avtolestve GBL. Nato smo pa nadaljevali delo z IDA in notranjimi napadi v 12 nadstropju direktno v stanovanjih. Naredili smo veliko da smo pogasili požar, ki se je razprostiral po površini 4 stanovanj. na intervencijo smo odšli ob 15:45 in se vrnili v orodišče ob 23:00. Več pa v spodnji povezavi.

 

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133091
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg